Etage1

Desyt

Desyt - Designad Yta

Desyt är ett företag som tycker att idéer och fritt tänkande kring formgivning och design är viktigt. Vår ambition är att vara en del i den processen. Inriktningen är att ta fram unika textila golv och mattor för offentliga miljöer och heminredning.

Sortimentet väljs ut av vår designavdelning - vi samarbetar också med formgivare, designers och kreatörer från olika branschområden. Mattorna är till stor del vävda och tufftade. De innehåller naturmaterial men även syntetfibrer som är vanligt förekommande för offentliga sammanhang.

Vi tittar hela tiden efter nya produktionstekniker och material, som kan ge möjligheter till nya spännande och personliga uttryck.

Vill du veta mer eller har tankar kring Desyt? Kontakta oss gärna så berättar vi mer. Vi ser alltid fram emot nya spännande kontakter och dialoger.

Miljötänkande

Vi på Desyt sätter fokus på miljötänkandet. Därför ställer vi höga krav på våra tillverkare och samarbetspartners, då vi vill se att dessa följer de miljörestriktioner som krävs inom textil tillverkning.

Vi samarbetar endast med transportbolag som har en miljöpolicy som känns tillfredsställande.

Miljötänkandet hos Desyt är under ständig diskussion i vår strävan mot förbättring.

Remona Lindskog
remona@desyt.se
031-7243780

Försäljning
Håkan Hellqvist
hakan@desyt.se
031-724 37 82

Försäljning
Anders Jonsson
anders@desyt.se
031-724 37 83

Desyt AB
Von Utfallsgatan 24
415 05 Göteborg
Tel: 031-83 16 20

www.desyt.se