Möjligheterna och kärleken till sten

Vår målsättning är att inspirera arkitekter, inredare samt byggbranschen att använda klassiska material på helt nya sätt & hitta nya användningsområden. Stonecut erbjuder material som natursten, granitkeramik & kompositmaterial i storformat anpassade för den skandinaviska marknaden.

 För detta har vi byggt Sveriges modernaste skärstudio som ligger i Stigamo. Placerad mitt i Smålands logostikhjärta, utanför Jönköping. Här har vi även vårt lagerförda sortiment. vilket innebär snabba leveranser.

Vi har investerat i nya maskiner med den senaste tekniken och kan därmed specialanpassa skivor i storformat helt enligt önskemål. Det ger oss möjlighet att utveckla användningen av ett fantastiskt material på nya sätt.

Nya möjligheter!

Tack vare ett material som går att använda både inom och utomhus, är slit och frosttåligt, har en jämn kvalité samt är underhållsfritt så får vi användningsområden som är oändliga.

Vi bearbetar naturliga material med vatten och sand. Med ett eget reningsverk återvinner vi 90% av allt vatten vi använder i produktionen.

Stor erfarenhet av materialen med stor känsla för detaljer gör oss till en inspirerande samarbetspartner. Vi är personliga och finns för de kreativa, de som vill skapa personliga uttryck med hållbara material, på ett enkelt sätt.

Stonecut AB
Norra Stigamovägen 10A
55650 Jönköping

E-post: hello@stonecut.se
Hemsida: http://stonecut.se

Tel:  036-3366777